Milyen szempontok alapján válasszon közös képviselőt?

Ahhoz, hogy egy társasház megfelelően működhessen, megbízható, kellő szakértelemmel rendelkező közös képviselőre van szükség, aki a házban lakók érdekeit képviseli, emellett pedig az épület hivatalos ügyeit is intézni, számon tartja. Sajnos sok esetben a lakók elégedetlenek a közös képviselővel, ezért nem érdemes a kezdetekben a kiválasztását a véletlenre bízni, és a végső döntés előtt pár szempontot figyelembe venni annak érdekében, hogy a megfelelő személyt nevezzék ki a posztra!

Manapság egyközös képviselőnek vagy társasházkezelőnek szükséges több területen is helyt kell állnia, többek között foglalkoznia kell a ház- műszaki- pénzügyi – gazdasági kérdéseivel, kiváló kommunikációs képességgel kell rendelkeznie, tudnia kell bánni a lakókkal és főként hitelesnek kell lennie!

Ne feledkezzen meg a közös képviselő kiválasztásakor arról sem, hogy a kinevezett személynek a későbbiekben a ház közgyűléseit kell levezetnie, szolgáltatókkal kell tárgyalnia, utóbbihoz hozzátartozik, hogy bizonyos esetekben határozottabban kell fellépnie a társasház ügyeinek intézésében! Az ilyen összetett feladatok határozottságot, céltudatosságot követelnek, ezért csakis olyan személyt válasszon, aki rendelkezik az említett tulajdonságokkal!

Az ideális személy kiválasztásához fontos figyelembe venni a korábbi referenciákat is, hiszen ahhoz, hogy később megfelelően tudja ellátni feladatait a közös képviselő, kellő szakmai rálátással kell rendelkeznie, ismernie kell az ügyintézések meneteit és a velük kapcsolatos buktatókat, kockázati tényezőket!

Ha profi társasházkezelésre vagy kellő tapasztalattal rendelkező közös képviselőre van szüksége, keresse a P.Color Kft.-t! Szolgáltatásainkról bővebben honlapunkon a www.tarsashazaink.hu címen tájékozódhat! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-30-960-6551-os számon, vagy írjon e-mailt a info@pcolor.hu címre! Bízza ránk a lakóépület működtetését, a minőségi szolgáltatást garantáljuk!

Megosztás itt:

Spread the word. Share this post!

About the Author: thazadmin

Aláírás: [center][b]Barkóczi Zoltán[/b]
P.Color Kft.
[i] ügyvezetõ[/i][/center]
Web oldal: P.Color Társasház

error: Védett tartalom !!