Szoftver akció

Kinőtte régi DOS-os programját, elege van annak korlátaiból?

Akkor váltson egy korszerű, mai kor igényeihez igazodó Windows alapú társasházkezelő szoftverre. Ajánlatunk Önnek a következő: rendelje meg Thaz-SofT SQL Társasházi könyvelő és nyilvántartó rendszerünket ebben az évben, mi ingyen konvertáljuk régi DOS-os szoftverének adatbázisát a mi (SQL adatbázis-kezelő) rendszerünkbe. Ezek után munkáját (könyvelését) ott folytathatja ahol régi szoftverében abbahagyta.
Oldalunkon megtalál minden információt, hogy meggyőződjön arról, hogy szoftverünk segítséget, támogatást nyújt a társasházkezeléssel összefüggő feladatok megoldásában legyen az könyvelés, műszaki problémák, közgyűlés, internetes megjelenés stb.
Nézze
meg videó help bemutatónkat illetve töltse le demó programunkat (rövid ingyenes regisztráció után) itt: Thaz-SofT SQL DEMÓ letöltés
Próbálja ki  internetes kimutatásunkat (felhasználó név és jelszó: teszt ): WEB login

Elege van a sokszor olvashatatlan , késve vagy egyáltalán meg nem érkező fénymásolatokból (meg persze a hozzá tartozó postaköltségből)? Akkor a szoftverünk a megoldás. A PEK-kel (Posta Elszámoló Központ) kötött  szerződés után elektronikusan kapja meg a tulajdonosok  postai sárga csekken történt befizetéseit, melyet szoftverünk automatikusan feldolgoz, lekönyvel ezzel jelentős időt, pénzt takarítva Önnek és a társasháznak. Szeretné tudni hogyan? Keressen minket személyesen.

Ha további kérdése van keressen elérhetőségünk valamelyikén.   Részletek…..

P.Color  csapat

Megosztás itt:

Spread the word. Share this post!

About the Author: thazadmin

Aláírás: [center][b]Barkóczi Zoltán[/b]
P.Color Kft.
[i] ügyvezetõ[/i][/center]
Web oldal: P.Color Társasház

error: Védett tartalom !!