Miért van szükség profi társasházkezelésre?

Legyen szó családi házról, vagy kisebb lakásról, az ingatlantulajdonosok tisztában vannak azzal, hogy otthonukkal kapcsolatban mennyi kérdés, probléma, ügyintézés merülhet fel az évek során. Egy társasház esetében ezek a tényezők szinte napi szinten előtérbe kerülnek, így a nagyobb problémák elkerülésének érdekében tanácsos, ha mindezt egy valaki számon tartja, és kezeli, vagyis érdemes társasházkezelés mellett dönteni.

A legelőnyösebb, ha társasházkezeléssel egy profi vállalkozást bízunk meg, melynek szakemberei teljeskörűen ellátják a társasházzal kapcsolatos tennivalókat, mindezt úgy, hogy figyelembe veszik a házban lakók igényeit is. Egy társasházkezeléssel foglalkozó vállalkozás különböző szolgáltatásokat biztosít, melyek elengedhetetlenek a zökkenőmentes működtetéshez.

  • közös képviseletre feltétlenül szükség van, hiszen a lakók bármilyen észrevétellel, problémával a képviselőt kereshetik fel. Ő gondoskodik többek között a közgyűlésekről, éves tulajdoni elszámolásokról, közös helyiségek takarításáról, és nem utolsó sorban a pályázati anyagok beadásáról.
  • Egy társasház életében nagyon fontos, hogy a pénzügyek precízen és pontosan vezetve, illetve kezelve legyenek, ehhez egy profi társasházkezelő vállalkozás kellő tapasztalattal rendelkezik, így a lakók biztosak lehetnek abban, hogy számláik be vannak fizetve, és semmilyen tartozásuk nincsen a hatóságok felé.
  • társasházkezelő vállalkozás jogi képviseletet is nyújt, így a lakók olyan személynek tehetik fel kérdéseiket a törvényekkel, jogi lépésekkel kapcsolatban, aki valóban hasznos választ ad, ezáltal elkerülhetők a későbbi kellemetlen szituációk a házon belül.
  • Egy profi társasházkezelő vállalkozás nem csak a lakók problémáival foglalkozik, hanem a ház állapotával is, ezért ha felújításra, átalakításokra van szükség, abban az esetben felkeresik a legmegfelelőbb szakembereket, akik gondoskodnak a ház rendbehozásáról.

Ha profi társasházkezelésre van szüksége, keresse bátran cégünket, a P.Color Kft.-t! Szolgáltatásainkról bővebben honlapunkon, a www.tarsashazaink.hu webcímen tájékozódhat, kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-30-960-6551-os számon, vagy írjon e-mailt a info@pcolor.hu címre!

Megosztás itt:

Spread the word. Share this post!

About the Author: thazadmin

Aláírás: [center][b]Barkóczi Zoltán[/b]
P.Color Kft.
[i] ügyvezetõ[/i][/center]
Web oldal: P.Color Társasház

error: Védett tartalom !!