Miért a Thaz-SofT SQL szoftvert válasszam?

Tisztelt Érdeklődő!

thazelectraAz alábbi ismertető olvasása után, remélhetőleg már nem lesz kérdés a címben szereplő kérdés.

A társasházkezelés egy komoly sokrétű (jogi, műszaki, számviteli) ismeretséget,  tudást, rátermettséget igénylő munka.

A Thaz-SofT SQL Társasházkezelő Szoftverünk nem egy könyvelő program, hanem egy komplex rendszer, amely igyekszik átfogó megoldást (segítséget) adni a társasházkezelés során jelentkező  könyvelői feladatok ellátására ugyanúgy mint az egyéb nyilvántartási, adatszolgáltatási és egyéb adminisztrációs tevékenységre. A szoftver fejlesztése során kiemelt figyelmet fordítunk a felhasználóbarát felület kialakítására, a csoportos munkavégzéshez nélkülözhetetlen felhasználó szintű jogosultságok egyszerű, átlátható használhatóságára. Fontos feladatnak tartjuk az elvégzett munka ellenőrzését (önkontroll) és ellenőrizhetőségét ezért több mint 30 ellenőrző lista van amelyek jelzik a könyvelés lehetséges illetve valós hibáit. Minden tevékenységre kiterjedő log (események  rögzítése – felhasználó, időpont, elvégzett feladat),   funkció is az utólagos ellenőrizhetőség egyik fontos eleme.
Szoftverünket folyamatosan fejlesztjük, finomítjuk, optimalizáljuk, hiszen mi is ezt használjuk (már 8 éve), így a napi munka során  magunk is látjuk hol lehetne illetve kell még javítani. Természetesen ügyfeleink javaslatait, ötleteit is igyekszünk beépíteni a 2-3 hetente megjelenő újabb verziókba.
Nagyon fontos kritérium szoftverünk fejlesztésekor a hatékonyság (idő és költség), könnyen átlátható menürendszer, könnyű kezelhetőség, csoportmunka támogatása (párhuzamos munkavégzés, feladat kiosztás és megosztás),  kontroll (főnök-beosztott) és önkontroll.
Kor követelményeihez igazodva, szoftverünk alkalmas elektronikus (papír nélküli) könyvelésre az Electra banki  terminálján (több banknál is elérhető) keresztül, valamint a tulajdonosok informálására Internetes portálunkon  illetve elektronikus levél formájában.

Biztosak vagyunk benne, hogy a fentebb felsorolt funkciók külön-külön is de együttesen pedig főleg, sok időt, pénzt takarít meg felhasználójának.

Bár a mindennapos munkához szükséges legfontosabb feladatok elvégzésében messzemenő segítséget nyújt szoftverünk, de a külön rendelhető kiegészítő modulokkal kapunk maximális, professzionális támogatást a társasházkezeléssel kapcsolatos összes feladat ellátásához.
Személyesen is meggyőződhet a fent leírtakról, töltse le (egy rövid ingyenes regisztráció után)  Demó programunkat, próbálja ki minden kötöttség nélkül és döntsön utána.

Ha személyesen is szeretne meggyőződni arról, hogy a fent leírtak hogyan működnek a valóságban, kérje ingyenes bemutatónkat.

 

Barkóczi Zoltán
ügyvezető

Megosztás itt:

Spread the word. Share this post!

About the Author: thazadmin

Aláírás: [center][b]Barkóczi Zoltán[/b]
P.Color Kft.
[i] ügyvezetõ[/i][/center]
Web oldal: P.Color Társasház

error: Védett tartalom !!