Gondot okoz Önnek a társasházi könyvelés? Mi segítünk!

Tudta, hogy mennyi probléma adódhat abból, ha nem megfelelően van vezetve a társasházi könyvelés? Nos, elég jelentős szerepe van az alapos és precíz könyvelésnek, hiszen bármi hiba bírságot és más kellemetlenséget vonhat maga után.
A társasházi könyvelés akkor is kötelező könyvvezetési kötelezettséggel bír, ha az adóköteles tevékenységen kívül, azaz járulék- és/vagy adófizetési kötelezettség nem lépett fel az adott évben, illetve ha továbbra sem kívánja igénybe venni a költségtámogatást.
A társasházi könyvelés pontos vezetése nem csak a különböző bírságok elkerülése végett szükséges, nem csak „egy beszámoló”, hanem az adókötelezettségek szabályos teljesítésének alappillérjeiként is szolgál.

Emellett minden képviselő érdeke, hogy megbízható, pontos és valós adatokkal szolgáljon a közösség financiális helyzetének jelen állapotáról, ennek alakulásáról és nem mellesleg, hogy ne tudjanak a közösség pénzéből ellenőrizhetetlenül összegek eltűnni.
Ha úgy érzi, hogy a fent leírtak teljesítésében nem biztos, engedje meg nekünk, hogy elvégezzük Ön helyett a társasházi könyvelést! Keressen fel minket bátran!

Megosztás itt:

Spread the word. Share this post!

About the Author: thazadmin

Aláírás: [center][b]Barkóczi Zoltán[/b]
P.Color Kft.
[i] ügyvezetõ[/i][/center]
Web oldal: P.Color Társasház

error: Védett tartalom !!