Megjelent a Thaz-SofT SQL DEMÓ 2023 Társasházi rendszerünk.

Sok számlát kell kiállítani minden hónapban a társasházak felé és nem szeretné ezeket kézzel rögzíteni a könyvelési rendszerében, akkor Önnek a Thaz-SofT SQL Társasházi Rendszerre van szüksége. Szoftverünk import fájlokon keresztül kommunikál a Billingó számlázó rendszerrel (mely automatikusan kiállítja és el is küldi rendszeres számláit) így az elkészült számlák beemelhetők a programba (rögzítve bejövő számlaként a társasházaknál) egyúttal Electra utalásra is jelöli (ha rendelkezik terminállal). Ezzel kézi rögzítés nélkül kerül a kiállított számla a bank utalásig, rengeteg időt megspórolva. Keressen a részletekért.

Elérhető Thaz-SofT SQL Társasházi Rendszerünk legfrissebb verziója. Sok új funkcióval a legújabb adatbázis kezelővel a PostgreSQL 12 verziójával.

FIGYELEM! MS OFFICE (ACCESS) 2016 vagy újabb verziója szükséges a használatához.

Miért a mi szoftverünket válassza társasháza kezeléséhez? Néhány ok a sok közül:

 • Mert könnyen használható, áttekinthető, gyorsan megtanulható, felhasználó barát működés.
 • Korszerű, biztonságos, a kor igényeinek megfelelő programozási nyelvben íródott, kliens és szerver oldali programozással.
 • Bővíthető, a növekvő vállalkozás igényeit ki tudja szolgálni.
 • Rendelkezik felhasználó kezeléssel, felhasználó szintű jogosultságok kezelésével
 • Világos és érthető listákat, kimutatásokat lehet készíteni vele akár közvetlenül PDF, XLS vagy egyéb formátumokba is.
 • Kihasználja az elektronikus kommunikációt, pl. közvetlen E-mail küldés a tulajdonosoknak.
 • Rendelkezik Internetes kimutatás oldallal, ahol a tulajdonok tájékoztatást kaphatnak a társasház és a saját pénzügyikről, valamint fontos dokumentumokat tölthetnek le. Nézze meg itt: https://ugyfelkapu.tarsashazaink.hu felhasználó név és jelszó is teszt
 • Nyilvántartja a társasház kezelő feladatait, melyre időben figyelmeztet is a beállított időközönként E-mailben is.
 • Képes kapcsolatra (Export-Import) a banki terminálokkal a gyors és pontos könyvelés érdekében, banki kivonatok közvetlen automatikus könyvelésére, banki átutalások kezelésére.
 • Kezeli a pénztárt  (bevételi-, kiadási pénztárbizonylat, pénztárnapló, napi pénztárjelentés), a beállított jogosultsági szinteknek megfelelően
 • Nagy figyelmet fordít műszaki problémák, hibajelentések kezelésére (munkalapok nyomtatása), melyeket az Internetes kimutatás oldalon (ügyfélkapu) nyomon követhetik a tulajdonosok.
 • Kezeli a tulajdonosok mérőóráit (víz, hőmennyiség, stb.), terheli ha szükséges, jelentéseket készít a szolgáltatók (FŐTÁV, Vízművek) felé.
 • Tud késedelmi kamatot számolni az SZMSZ-ben szabályozottak és a törvényi előírások szerint (figyelembe véve a jegybanki alapkamat változásait is).
 • Kezeli az elektronikus postai befizetéseket (jóval alacsonyabb költség) ezzel gyorsabbá és pontosabbá téve a sárga csekkes befizetéseket.
 • Segíti a közös képviselő munkáját a beszámoló és költségterv elkészítésében.

Próbálja ki a 18 éve fejlesztett rendszerünket mely 22 éves társasház kezelői szakmai tapasztalatunkon felül ügyfeleink visszajelzésének figyelembevételével fejlődik, bővül és jelenleg több mint 100 000 albetét kezelésre használják országszerte.

Ha kérdése van, szívesen állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, illetve kérésre ingyenes helyszíni bemutatót is tartunk.

Igényelhető ingyenes Demó program itt: demó igénylése

Ha további információra van szüksége, kérje ingyenes bemutatónkat irodánkban.

Nézze meg az elindulást segítő videó bemutatónkat itt: Video Help

Megosztás itt:

Spread the word. Share this post!

About the Author: thazadmin

Aláírás: [center][b]Barkóczi Zoltán[/b]
P.Color Kft.
[i] ügyvezetõ[/i][/center]
Web oldal: P.Color Társasház

error: Védett tartalom !!