A nem megfelelő közös képviselet hátrányai

„Lelépett a társasház pénzével a közös képviselő!”

„Visszaélt a lakók bizalmával a gátlástalan közös képviselő!”

„Hanyag társasházkezelés miatt indítottak eljárást a közös képviselő ellen, aki jelentős összegekkel károsította meg a lakókat!”

Ugye Ön sem szeretné, ha a fenti újsághír címek az Ön társasházára, lakóközösségére vonatkoznának? Márpedig, ha nem a megfelelő ember kerül felelős pozícióba, könnyen megeshet, hogy még jó emberismerőként is kijátszhatnak és megkárosíthatnak bennünket!

Azt ezt követő jogi procedúra pedig még a csalódottság érzésénél is kellemetlenebb lehet, hiszen a rendőrségi és a bírósági ügyvitel ideje alatt a képviselet ellátatlan, az ügy kimenetele kétséges, ráadásul költséges és idegtépő is.

Az ilyen esetek azonban, noha gyakoriak manapság, igenis elkerülhetőek az alapos utánajárást követően megválasztott közös képviselővel! Nem állítjuk, hogy egyszerű a szélhámosokat kiszűrni, viszont, ha ránk támaszkodik, ez nem is az Ön feladata lesz.

Cégünk rendelkezik a megfelelő jártassággal a közös képviselet és a társasházkezelés terén, így képesnek érezzük magunkat, és a tapasztalatok is azt bizonyítják, hogy az a lakóközösség, amelyik velünk szerződik, nem szenvedi el a fent felsorolt hátrányokat!

Megosztás itt:

Spread the word. Share this post!

About the Author: thazadmin

Aláírás: [center][b]Barkóczi Zoltán[/b]
P.Color Kft.
[i] ügyvezetõ[/i][/center]
Web oldal: P.Color Társasház

error: Védett tartalom !!