A megbízható társasház kezelés mindenki érdeke!

Egy társasház lakóközösségének szüksége van arra, hogy olyan közös képviselő kezébe kerüljön az irányítás, aki nem csupán ismer minden fontos teendőt, de azokat képes elvégezni, és határozottan fellépni. Igaz ez a közös költség beszedésétől a szemétszállítás megszervezésén át egészen a felmerülő javítások, felújítások lebonyolításáig vagy a könyvelésig.

A gördülékenyen zajló társasházkezelési gyakorlat minden tulajdonos vagy bérlő érdeke, hiszen a lakók csak így lehetnek biztosak abban, hogy a pénzük jó helyre kerül, így érezhetik magukat biztonságban, és a társasház mindennapjai így telhetnek hosszú távon zavartalanul.

Annak, ha a társasház mindennapi ügyeinek intézése esetleg hozzá nem értő kezekbe kerül, bizony valljuk be, beláthatatlan következményei lehetnek. Így például a közös költség összege nem arra fordítódik, amire szánták, az épület állapota romlik, az ingatlanok értéke ennek következtében csökken, amivel a lakók közérzete is zuhan, nem beszélve a lakásokba fektetett vagyonuk összegéről. A sort a végtelenségig lehetne folytatni.

A gyakorlott, megbízható társasházi képviselet mindenki érdeke! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Megosztás itt:

Spread the word. Share this post!

About the Author: thazadmin

Aláírás: [center][b]Barkóczi Zoltán[/b]
P.Color Kft.
[i] ügyvezetõ[/i][/center]
Web oldal: P.Color Társasház

error: Védett tartalom !!